BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
ZEKAT, FİTRE, FİDYE

ZEKAT, FİTRE, FİDYE


Hiranur İlim ve Hizmet Derneği olarak, yurt içinde ve yurt dışında hayırseverlerimizin bizlere emaneti olan zekat, fitre ve fidyeleri içinde bulundukları çaresizliği umuda, hüznü tebessüme dönüştürmek ve zorlu mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu göstermek için derneğimiz tarafından özenle tespit edilen gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Afrika, yardım faaliyetlerinin en fazla yapıldığı kıtalar arasında bulunur. Bangladeş, Arakan, Suriye, Filistin ve Yemen gibi bir çok yoksul ülkenin bulunduğu Asya Kıtası’nda da Hiranur Derneği olarak sizlerin bağışlarıyla yardım ediyoruz fakat daha çok yardım bekleyen kardeşlerimiz var. Hiranur Derneği, hayırseverlerin bu mazlumlara yardım ulaştırmasını sağlayan bir köprü vazifesini üstlenmiştir. Devletler, dernekler ve kişiler aracılığıyla pek çok yardım gönderiliyor fakat Hiranur Derneği yardım ulaştıran derneklerin öncülerindendir.

Yapılan farklı türdeki yardımlar sayesinde Afrika’da, Suriye'de, Yemen'de, Filistin'de bulunan insanların açlık, susuzluk veya diğer ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bu yüzden Dünyanın hangi köşesinde olursa olsun insana yardım eli uzatmak, çok uzaklarda olsalar da birileri açken asla tok yatmamak, insanlığın birlik ve dirliği için eldeki nimetleri paylaşmak ve mesafeleri yok sayarak gönül köprüleri kurmak için Hiranur Derneği olarak mücadele etmekteyiz.

Yoksulluk tüm dünyada var olan bir gerçektir ancak Afrika ve bazı bölgelerde öyle bir hal almıştır ki insanlar günlerini bir öğün yemek dahi yemeden tamamlamak zorunda kalıyorlar. İnsanlar yaşamak için büyük bir mücadele veriyorlar ve hayata tutunabilmek için onlara uzanacak bir yardım elini bekliyorlar.

Projelerimize Destek Olmak İçin İlgili Butonlara Tıklayınız.

Dinimiz paylaşmayı ve yardımlaşmayı buyurduğu için, derneğimize bağış yaparak açlık içerisinde dini gerekliliklerini yerine getirmeye çalışan müslüman kardeşlerimize destek olabilirsiniz. "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" bilinciyle çalışan bir dernek olarak aç ve yoksul insanlara her zaman desteklerimiz ve yardımlarımız devam etmektedir.

Projelerimize Destek Olmak İçin İlgili Butonlara Tıklayınız.




Gönüllü olarak yurt içinde ve yurt dışında bulunan saha ekibimizin, yerinde tespit ederek önceden belirlemiş olduğu ihtiyaç sahiplerine zekat yardımlarınızı ulaştırıyoruz. Bu sayede bir nebze de olsa mazlum kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamış oluyoruz. Bu kardeşlik ve dayanışma bilinciyle yürütmüş olduğumuz Zekat projesi kapsamında, ilim talebelerine, hocalara ve ihtiyaç sahiplerine zekatlarınızı ulaştırdık, ulaştırmaya da devam ediyoruz.

Projelerimize Destek Olmak İçin İlgili Butonlara Tıklayınız.