BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA


     Hiranur İlim ve Hizmet Derneği bir yardımlaşma derneği olarak 2012 yılında "Vahyin ışığında insanlığa hizmet." düstûruyla kurulmuştur. Merkezi İstanbul, Sancaktepe'de olan derneğimiz; başta Türkiye'de yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ve Afrika ve Asya'nın birçok ülkesinde, çoğu bulunduğu bölgelerde azınlık Müslümanlar olarak yaşayan mazlum kardeşlerimizin yanlarında olabilmek, bu bölgelerde ilim faaliyetlerine destek olabilmek ve Türk bayrağının verdiği güveni dünyanın dört bir yanına yayabilmek amacıyla faaliyete başlamıştır.

    Derneğimiz, bir ilim yuvası olarak ilim talebeleri yetiştirmek, yoksulluğun, açlığın ve susuzluğun pençesinde hayatlarını devam ettirmeye çalışan ve bulundukları bölgelerde insanî yaşam şartlarına sahip olmayan yardıma muhtaç kardeşlerimize  maddi ve manevi her türlü desteği sağlayabilmek için çalışmalarını yürütmektedir.

MİSYONUMUZ
     Derneğimiz, iyiliği ve güzelliği yeryüzünde çoğaltarak, Türkiye'de ve mazlum coğrafyalarda yaşayan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin, her türlü ihtiyaçlarını karşılama, medreseler inşa edip, burslar sağlayarak okul çağındaki yavrularımızın ilim yolunda ilerlemelerine yardımcı olma ve din kardeşlerimizle aramızdaki kardeşlik bağlarımızı güçlendirerek milletimizin cömertliğini dünyanın dört bir yanına yayma misyonunu üstlenmiştir.

VİZYONUMUZ
     Derneğimiz, İslamî ve insanî hizmeti kaliteli, doğru, dürüst ve güvenilir şekilde dünyanın dört bir yanına ulaştırıp, yıllarca uğradıkları zulümler yüzünden gönülleri insanlığa kırık olan mazlum kardeşlerimizin gönüllerini muhabbetle tamir etmeyi hedeflemektedir.