BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
SAĞLIK & GİYİM

SAĞLIK & GİYİM


Dünya üzerinde milyonlarca insan maddi imkansızlıklardan dolayı bizlerin küçük bir ücretle ulaşabildiği sağlık hizmetlerine maalesef ulaşamıyor ve bu yüzden de bazen uzuvlarını, bazen görme ve duyma gibi duyularını ve bazen de ne yazık ki hayatlarını kaybediyorlar.

SAĞLIK

Hiranur İlim ve Hizmet Derneği olarak "Her şeyin başı sağlık." diyerek çıktığımız bu yolda Afrikalı mazlumların hayata tutunacakları bir dal olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hafızlık bursu alan öğrencilerimizin hastalandıklarında her türlü tedavi masraflarını karşıladığımız gibi Afrika’nın çeşitli ülkelerinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi hasta kardeşlerimizin de tedavi ve ameliyat masraflarını onlardan hiçbir ücret talep etmeksizin karşılıyoruz.

Kimi zaman gözleri ışıksız kalmış bir katarakt hastasının ışığa kavuşmasına, kimi zaman duyamayan bir hastanın kulaklarını sevdiklerinin sesleriyle buluşturmaya, kimi zaman da yürüyemeyen bir hastanın tekrar ayağa kalkmasına öncelikle Allah'ın izni sonra da değerli hayırseverlerimizin destekleriyle vesile oluyoruz.

Dünya üzerinde birçok Müslüman ülke büyük zulümlere uğradığı gibi büyük ambargolara da maruz kalmaktadır. Yıllarca mücadele veren Filistin halkı bu ülkelerden sadece biridir. Yaşanılan işgalde binlerce can bu yolda Allah (C.C.) uğruna feda edildiği gibi kalan Müslümanlar ise büyük bir ekonomik sorun içerisinde yaşamlarını sürdürmeye devam etmektedir.

Projelerimize Destek Olmak İÇin İlgili Butonlara Tıklayınız.

GİYİM

Hiranur İlim ve Hizmet Derneği olarak ilim yolunda kararlılıkla ilerleyen birçok çocuğun hâmîliğini üstleniyor ve hem yurt içinde hem de yurt dışında eğitim kurumlarımızda öğrenim gören çocukların her türlü ihtiyaçlarını karşıladığımız gibi giyim ihtiyaçlarını da karşılıyoruz.

Yurt içinde derneğimiz bünyesinde eğitim gören, çoğu yoksul ve Suriyeli savaş mağduru olan talebelerimizin kıyafetlerinin dikimini yine bünyemizde bulunan terzihanemizde gerçekleştiriyoruz. Yurt dışında ise üzerine giyecek doğru düzgün bir kat dahi kıyafeti olmayan ancak buna rağmen eğitimlerine azimle devam eden mazlum yavrularımızın giyim ihtiyaçlarını da bağışçılarımızın destekleriyle karşılıyoruz.

Derneğimizin bünyesinde bulunan öğrencilerimizin desteğe ihtiyacı var. Birçoğu maddi durumu yerinde olmayan ya da Suriye’de yaşanan savaştan mağdur olan ailelerin çocuğu olan talebelerimiz maddi olarak zor durumda. Her şeye rağmen eğitimlerini devam ettirerek ilim yolundan ilerlemek için çaba sarf eden yavrularımızın, desteklerinizle beraber kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Filistin’de yaşayan Müslüman kardeşlerimizin her dertlerine ortak olmak ve onlara elimizden geldiğince yardımcı olmak bizim için çok önemlidir. Hiranur Derneği olarak bu konuda gerçekleştirdiğimiz projemiz ile sizlerin yardımları sayesinde Filistin - Gazze Giyim projesi düzenlenmektedir. Gerçekleştirilen bu proje sayesinde Filistin’de çok zor günler yaşayan kardeşlerimizin giyim ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Özellikle kış aylarında büyük sorunların yaşanmasının yanı sıra soğuk hava ile mücadele anlamında Filistinli Müslüman kardeşlerimize daha çok destek olmalıyız. Bu konuda giyim yardımlarınızı toplayan derneğimiz en iyi şekilde giyim ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir mücadele vermektedir. Sizlerde bu projeye ortak olarak Filistinli kardeşlerimizin de giyim ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olabilirsiniz. Yapacağınız bağışlar ile binlerce kişiyi sevindirmeniz mümkündür.

Projelerimize Destek Olmak İÇin İlgili Butonlara Tıklayınız.