BANKA HESAPLARIONLINE BAĞIŞ
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK


Hiranur İlim ve Hizmet Derneği olarak yürüttüğümüz "Sürdürülebilirlik" projelerimizle ihtiyaç sahibi ailelerimizin kendi kendilerine yetebilmelerini sağlamayı ve başkalarına ihtiyaçları olmadan geçimlerini sağlayabilmelerini hedefliyoruz.

SÜT KEÇİSİ


"Süt Keçisi Bir Ailenin Geçimi" projemizle Afrikalı kardeşlerimize süt keçileri hediye ederek onların geçimlerine katkı sağlıyoruz. Aileler keçilerin etinden ve sütünden yararlanarak hem beslenme ihtiyaçlarını giderebiliyor hem de onları satarak para kazanabiliyorlar.

Projelerimize Destek Olmak İçin İlgili Butonlara Tıklayınız.

AFET FONU

En beklemediğimiz anlarda kapımızı çalan afetler ülkemiz için büyük ve bazen de telafi edilmesi çok zor zararlara neden oluyor. Hiranur İlim ve Hizmet Derneği olarak sel, orman yangını ve deprem gibi afetlerden etkilenen vatandaşlarımızın yanlarında olup onların yaralarını sarabilmek için afetin gerçekleştiğini öğrendiğimiz andan itibaren harekete geçiyoruz.

Oluşturduğumuz "Yurt İçi Acil Afet Fonu" ile afet bölgelerine her türlü maddi yardımı ulaştırıyoruz. "Gezici Aşevi" aracımızla afet mağduru halkımıza ve kurtarma ekiplerimize sıcak yemek ikramlarında bulunuyoruz. Bunun yanında "Bir Fidan Bin Can" projemizle afetler sonucu ağaçların yok olduğu ve bitki örtüsünün zarar gördüğü bölgelere fidan dikerek yeşil alanlarımızı tekrar kazanmak için çalışıyoruz.

Hatay'da yaşanan deprem felaketi sonrasında, yaşanan acıları hafifletmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak için çalışmalarımızı sürdürdük. Bu çerçevede, gıda dağıtımı konusunda da önemli adımlar attık.

Yapılan tespitler doğrultusunda, depremin en çok etkilediği bölgelerde gıda ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yönelik yardım faaliyetleri yürüttük. Bu kapsamda, acil ihtiyaç duyulan temel gıda maddelerini içeren gıda paketlerini hazırladık ve depremzedelere dağıttık.

Oluşturduğumuz "Yurt İçi Acil Afet Fonu" ile ülkemizde gerçekleşen sel, yangın, deprem, toprak kayması gibi doğal afetlerden etkilenen mağdur kardeşlerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak, yaralarını sarıyor ve bölgede çalışma yapan kurtarma ekiplerimize tüm imkanlarımızı seferber ederek destek oluyoruz. Sizlerden gelecek bağışları da bekliyoruz.

Ülkemizde gerçekleşen doğal afetlerde mağdur kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermeli hep birlikte bir şeyler yapmalıyız.

Projelerimize Destek Olmak İçin İlgili Butonlara Tıklayınız.